Csont és bőr a fiatal és gyönyörű színésznő

Katie Holmes-t megmérgezték?! Képek a színészpárosról

Cruise most éppen arra buzdítja feleségét a vallás hevében, hogy égessen még több kalóriát.

Katie Holmes és Tom Cruise a Valkyrie berlini bemutatóján képgaléria

2009.01.25 11:04rtlbulvar.hu

Katie Holmes, mint maga a halál jelent meg férje oldalán a legújabb Cruise film bemutatóján. Kész csoda, hogy csontváz teste nem szúrta át hosszú fekete lebenyét. Arca beesett, kulcscsontjai pedig, mint tűhegyek kandikálnak ki bőre alól. Holmes állítólag a bemutató előtt pár hónappal egy vitamint kezdett szedni, amit a szcientológiai egyháztól kapott, hogy testéből kiürítse a felesleges zsírokat és méreganyagokat. Olyan hatásos a szer, hogy a meggyötört színésznőn már tényleg nincs más csak csont és bőr. Többen feltették a kérdést, hogy vajon a vasággyal együtt 40 kilós Katie testében miféle zsírtömeg rakódhatott le.

Holmes kisasszonyt már többször lencsevégre kapták, amint rácuppan varázsitalára. Mindenhová magával viszi, még ha autogramokat megy osztogatni, akkor is. Az ital állítólag olyan anyagokat tartalmaz, ami felgyorsítja az anyagcserét, így égeti a kalóriákat. Szakértők szerint a keverék olyan erős összetevőkből áll, ami három-négy óra alatt, akár 77 kalóriától is megszabadíthat. Ez még egy laikus számára is világos, hogy irreálisan sok. Sokak szerint a fékevesztett fogyókúrába Katie-t, férje, Tom Cruise hajszolja bele. Cruise-tól nem áll messze a diktátor szerep, legújabb filmjében is rendkívül hitelesen alakítja. És akinek az a szándéka, hogy megöli a hírhedt Führert, magát Adolf Hitlert, mit neki egy kis Katie Holmes.


Már a filmkritikusokat is jobban érdekli a színésznő állapota, mint maga a film. Ez abból látszik a legjobban, hogy rettenetesen lehúzták a filmet, ami valószínűleg abból fakad, hogy nem szívlelik a zsarnok férjet. A kritikák szerint Cruise a filmben túl merev, és unalmas. Olyan mintha csak magát mutatná, és nem adna bele apait-anyait a szerepbe.

- Megpróbál előkelőnek és magabiztosnak tűnni, ehelyett csak egy kis mitugrászt látunk a mozivásznon. Nem elég karizmatikus egy igazi tábornok szerepéhez. Így még azt sem hinném el róla, hogy egy macskát meg tud ölni, nemhogy magát a vezért – állította egy német lap kritikusa. Egy másik szakember szerint, Cruise olyan a filmben, mint önmaga árnyéka, látszik, hogy valamitől retteg, de próbálja azt palástolni. Talán a saját lelkiismerete üldözi, mert nem nyugodhat, hogy tönkreteszi egy ember életét.

Tom Cruise egy náci tisztviselő egyenruhájába bújt, hogy eljátssza Stauffenberget. 1944. július 20-át írunk, mikor hősünk Hitler főhadiszállásán a vezér asztala alá egy bombát rejt, hogy véget vessen a halálosztó életének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.