Cruise neje hosszú ruhával leplezte soványságát

Meghökkentő fotók: Kiálló csontok - Katie Holmes anorexiás?

Ragyogó mosollyal, ámde megdöbbentően karcsúan jelent meg Katie Holmes férje, Tom Cruise új filmjének bemutatóján...

Katie Holmes és Tom Cruise a Valkyrie berlini bemutatóján képgaléria

2009.01.21 16:30ma.hu

Alig eszik a szép színésznő? Tom Cruise neje nagyon lefogyott! - Soványsága szembetűnő volt a Valkyrie című film premierjén, melyben párja, Tom játssza a főszerepet.

A bemutatót Berlinben tartották - Cruise és Katie Holmes kéz a kézben, mosolyogva jelent meg a vörös szőnyegen, a színésznő azonban ismét hosszú fekete ruhába öltözött - amely nemcsak nyújtotta így is vékonyka alakját, de azt is láthatóvá tette, hogy a sztáron bizony egyre kevésbé van mit fogni...

Egy régi kép Katie-ről és Tomról

Az egykor bájos, kislányos külsejű Katie-ről persze nem először terjed el a pletyka, hogy valami nincs rendben a lelkivilágával.

Tom Cruise-zal kötött házassága óta időről-időre szárnyra kelnek a híresztelések, miszerint a sármos színész nem a legjobban bánik ifjú feleségével: nem enged neki elég mozgásteret, megszabja, milyen szerepeket vállaljon el és azt is, hogyan öltözzék.

Utóbbiban lehet is némi igazság, hiszen Katie-t mostanság sok kritika érte külseje miatt.

A színésznő mintha elfelejtett volna stílusosan öltözni. Egyre-másra veszi a drága ruhákat, de aztán össze nem illő darabokban mutatkozik, olyannyira, hogy az már megmosolyogtató...

Holmes mindazonáltal valahányszor lehetősége volt rá, tagadta a rossz házasságról szóló pletykákat.

Sőt, nem kizárt, hogy hamarosan újabb gyermeket szül a párjának. Lányuk, a kis Suri most hároméves.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.