Iszonyú összegeket költ Mrs.Cruise

Fotók - Két kézzel szórja a pénzt Katie Holmes!

Amilyen szerény külsőt öltött, annál jobban kinyitotta a pénztárcáját - Katie Holmes borzasztó összegeket hagyott New York-ban féléves ott-tartózkodása alatt.

Katie Holmes újabb meghökkentő variációi képgaléria

2009.01.05 12:00ma.hu

Hat hónappal ezelőtt a nyüzsgő New York-ba szólította a munka Katie Holmes-t  - A fiatal színésznő a Broadway-en kapott szerepet, mellyel régi álma vált valóra.

Tom Cruise
neje az Édes fiaim című, Arthur Miller-darabban játszott, s természetesen nem ingázhatott állandóan Los Angeles és a nagy alma között, ezért az apartman vásárlása logikus volt.

Anya és lánya együtt költi a pénzt

De egyszerre háromé?! A hírek a szerint ugyanis ennyi lakást tudhat mára magáénak Katie, mégpedig mindegyiket egy helyen.

Emellett persze a butikokban látott holmik sem hagyták hidegen Mrs. Cruise-t, s annak ellenére, hogy a bulvársajtó igen sokat kritizálta már egyre furcsább ízlése miatt, Holmes csak veszi az újabb és újabb darabokat.

Legyen az felső, kardigán, nadrág, táska vagy cipő. Nemcsak magának - kislányának, Surinak is a legdivatosabb ruhák és kiegészítők, no meg játékok kerülnek a kosárba.

Vásárlási szenvedélye eddig 10 millió dollárba került a Cruise családnak, azaz közel 1,9 milliárd (!) forintba.

A New York Post nem véletlenül választotta Manhattan legértékesebb vásárlójának a színésznőt...

Katie Holmes egyébként hamarosan visszaköltözik a családi otthonba, Los Angeles-be, mert lezajlott az Édes fiaim című darab utolsó előadása.

Csak reménykedni lehet, hogy otthon óvatosabban nyitogatja majd a pénztárcáját, különösen Tom Cruise vigyázó tekintete mellett...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.