A végkimerülés határán Tom Cruise neje!

Újabb megdöbbentő felvételek Katie Holmesról- kezd tönkremenni?

Nyoma sincs annak az üde kamaszlánynak, akit a Dawson és a haverokban ismerhettünk meg. Katie Holmes borzalmas állapotban van.

Katie a végkimerülés határán, döbbenetes képek! képgaléria

2008.12.22 17:00mellesleg
Sokat vállalt? - Fotó: Splash

Hiába a vidám színű kabát, a színésznő nem tudta eltakarni, mennyire nyúzott. 

Mondhatni, Britney Spears és Paris Hilton is megirigyelhették volna anno egy-egy jobban sikerült bulijuk után az ábrázatát. A különbség csupán annyi, hogy Katie, aki a múlt héten töltötte be a 30-at, nem a tivornyázástól készült ki.
 
A Broadway-n játszik és közben még ott van 2 éves kislánya, Suri is, apuci pedig távol van, Valkyrie című filmjét népszerűsíti a világ minden pontján. 

Tom Cruise, a színésznő férje a minap büszkén mesélte, úgy érzi, éveket fiatalodott, mióta visszafogyott korábbi súlyára - Nos, úgy tűnik, a feleségének sem ártana egy kis "fiatalodás".

Katie Holmes, aki a Dawson és a haverok című sorozattal lett ismert, bizony sokat veszített mostanság kislányos bájából.Természetes, hogy feleségként és anyaként, ráadásul a Broadway színésznőjeként igyekszik kissé komolyabb külsőt ölteni. Ám sokak szerint ez egyáltalán nem előnyös neki.... 

Katie egyre több róla készült fotón látszik nyúzottnak és kimerültnek… Talán nem is csoda, hiszen a színésznő az év nagyrészét ingázással töltötte a New York-i Broadway és Los Angeles között. Arther Miller Édes fiaim című darabjában szerepelt ugyanis.
 
Nemrég olyan hírek is felröppentek, miszerint férje, Tom Cruise ezalatt nem sokat tett azért, hogy neje életét megkönnyítse, hiszen - a fotók tanúsága szerint is - kislányuk, Suri szinte állandóan az anyjával volt. 

Ám ha minden igaz, karácsonyra újra egyesül a család, és az ünnepek alatt talán Katie is pihen egy hatalmasat, hogy ismét kicsattanóan jó formájával kápráztasson el minket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.