Tom elnyomott neje újra dolgozik, és sikeres!

Katie Holmes végre a sarkára állt!

Tom elnyomott neje újra dolgozik, és ha így folytatja, sikeresebb lesz, mint férje. Tom Cruise-nak és Katie Holmes-nak eddig sem voltak filléres gondjai, de amióta a színésznő újra munkába állt, azt sem tudják, mire költsék el a tengernyi pénzt.

Katie és az ő híres ruhatárának néhány darabja! képgaléria

2009.01.07 15:20rtlbulvar.hu

Katie az elmúlt hat hónapban 10 millió euróval (2,5 milliárd forint) csapolta meg a családi kasszát. Suri mamája a New York-i Broadway-n játszik, mégpedig az All My Son's című darabban. 

Emiatt az egész család a városba hurcolkodott, és amíg a mama próbál, addig Tom vigyáz a gyerekre. Úgy tűnik tehát, hogy fordult a kocka a Cruise-családban, és Katie végre a sarkára állt. Pedig nem volt olyan régen az az időszak, amikor még rajongók ezrei viseltek 

"Szabadítsátok ki Katie-t!" feliratú pólót, mert nem bírták nézni, ahogy Tom elnyomja asszonyát. Reméljük, hogy a színésznő fizetése nem ott landol, ahol Tomé szokott, nevezetesen a szcientológia lelkes egyházában. Inkább költse a pénzt Surira, akinek havi ruházkodása eddig is dollárezrekbe került. Dehát a rangkórságot meg kell fizetni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.