Tom Cruise gyóntatja a nejét!

Képek - Durva: Jaj Katie Holmes-nak, ha nem számol be minden percéről!

Régóta terjednek különös hírek a Cruise házaspár mindennapjairól - Katie Holmes eddig mindig cáfolta, hogy boldogtalan lenne a házasságában, ám most itt egy újabb rémhír a házuk tájáról...

Amiről nem kell beszámolni: együtt a Cruise család Tokióban képgaléria

2009.03.11 14:25ma.hu

Úgy tűnik, nemcsak ruhatárát és baráti kapcsolatait szabályozza nejének Tom Cruise - ha minden igaz. A híres páros baráti köre nem mindennapi, ennél is döbbenetesebb információt szivárogtatott ki!

Katie Holmes nem tehet szinte semmit anélkül, hogy a férje ne tudjon róla! A színésznőnek állítólag minden percéről be kell számolnia, amikor este találkozik Tommal.

Nem csupán arról, mikor kelt fel és mi került az asztalra, vagy miről beszélgetett Suri lányukkal.

De még a házon kívül töltött időt is precízen el kell mesélnie. Beleértve természetesen az ismerősökkel való találkozást, sőt azt, hogy miről beszélgettek az együtt töltött idő alatt...

Ha pedig valami esetleg kimaradna, akkor az a heti beszámolóból nem hiányozhat. Ezt Holmes állítólag írásban "nyújtja be" a férjének...

Nem tudni, mennyire hiteles a "kedves" baráti információ, annyi bizonyos, kevesen tudják valóban, mi folyhat a Cruise házaspár otthonában.

Katie-ről nem egyszer jelent már meg olyan cikk, melyben a színésznő szerencsétlenségén sajnálkoznak; sokak szerint rabként él házasságában.

Mitagadás, a róla időnként megjelenő, nem éppen vidám fotók adhatnak okot némi aggodalomra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.