Pikáns szövegekkel díszített pólókra teszik?

Pikáns! Tom Cruise és a szexfüggőség!

Tom Cruise ügyvédje súlyos perrel fenyeget egy pólógyártó céget. Az Addictiontee.com ugyanis pikáns szövegekkel díszített pólókat akar a színész képével reklámozni.

Tom Cruise legújabb filmjében! képgaléria

2009.03.04 18:30mellesleg

A népszerűsítő képeken a tervek szerint a sztár „Szexfüggő” illetve „Mindenre ráizgulok” feliratú pólókban feszítene. 

Cruise ügyvédje, Aaron Moss a TMZ.com értesülései szerint már jelezte is perindítási szándékát az Addictiontee.com vezetőinek. 

Hosszas levélben ecsetelte, hogy ügyfele bármiféle hasonló stílusú ruhadarabban csakis és kizárólag a Photoshopnak vagy egyéb digitális manipulálási technikának köszönhetően fordulhat elő.

Szexfüggő? Vajon igaz lehet?

Az Addictiontee.com azonban nem ijed meg Cruise-éktól. Sőt!
 
- „Cruise ügyvédje új pólók forgalomba hozatalára inspirált minket, melyekre elöl az lesz írva, hogy „jogfüggő”, a hátuljára meg az, hogymindenkit beperelek.”” – közölte a cég egyik szóvivője. 

Néhány napja az is kiderült, hogy Tom elől elhalászott egy filmszerepet a szexis sztár, Angelina Jolie! 

A produkcióban ugyanis eredetileg Tom Cruise-nak szánták a főszerepet, ám amikor Jolie jelezte érdeklődését a film iránt, stornózták az eredeti terveket és rászabták a forgatókönyvet. 

A Saltban az Oscar-díjas színésznő egy CIA ügynököt alakít, aki titkos küldetéséhez illőn kaméleonként változtatja külsejét, nehogy felismerjék ellenségei. Legalábbis ezt sugallják a promóciós felvételek, melyek a New York-i forgatás kezdetén készültek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.