Tom csalja a feleségét?

Képek - Hoppá! Cruise-t megint új nővel látták

Nem először esett meg, de nem is utoljára? - Tom Cruise alaposan ráfaraghat egy leleményes lesifotós miatt! Ismét lekapták egy hölggyel, aki nem a felesége.

Két éve házasok: Tom Cruise és Katie Holmes szerelme képekben képgaléria

2009.01.13 10:10ma.hu

Egyszer már született egy kínos fotó a Mission Impossible sztárjáról, akkor nem is nagyon igyekezett elbújni a villanó vakuk elől.

Tom Cruise-t azonban most újra meglehetősen félreérthető helyzetben kapták lencsevégre!

Santa Monicában egy csinos barna hölggyel ölelkezett össze, akivel előzőleg bent üldögélt egy klubban...Az odaadó ölelés láttán felmerülhet, vajon mióta tarthat a bizalmas viszony?

Férjura felhőtlen estéjekor természetesen nem volt a közelben a neje, Katie Holmes - New York-ban tartózkodott kislányukkal, Surival.

A színésznő egyébként nemrég fejezte be munkáját a nagy almában, ahol a Broadway-en lépett fel az Édes fiaim című Arthur Miller-darabban, s hamarosan ismét Los Angeles-ben tölt majd több időt, a családi otthonban.

A hírek szerint a Cruise házaspár több gyermeket is tervez, noha időről-időre felröppennek a pletykák arról, hogy a ragyogó mosoly mögött a valóságban gondok vannak a páros házasságában: Tom igencsak rövid pórázon tartja Katie-t.

Neje valószínűleg örülne, ha Cruise saját magát is visszafogná egy kicsit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.