Sztár lesz a gyerekből?

Tom Cruise örülhet: Suri túl van első tehetségkutatóján

Nem lehet elég korán kezdeni: Tom Cruise-ék csöpp lánya az American Idolban járt.

2009.05.23 18:28rtlbulvar.hu

Tom és Katie meg van győződve arról, hogy hároméves lányuknak Isten adta tehetsége van. És hogy miben? Nos, szerintük mindenben. Nem véletlen, hogy szegény kislánynak már most zsúfoltabb a napirendje, mint egy világsztárnak, és különóráról különórára járt.

A héten egy nem mindennapi korrepetálása volt, anyukája ugyanis az American Idol tehetségkutató verseny döntőjére vitte el a család szeme fényét. A zene még hangos volt neki, ezért gyakran befogta a fülét, de biztosan sokat tanult a műsorból, és hamarosan már ő maga áll a szigorú zsűri előtt. Az American Idol döntőjére egyébként rengeteg világsztár volt kíváncsi, többek között Fergie, Steve Martin, Carlos Santana, Queen Latifah, Nicole Richie és Heather Locklear is a szurkolótábort erősítette a két napos rendezvényen.

Ez már a nyolcadik alkalom volt, amikor megválasztották az év énekesét – ennek a műsornak köszönhetően lett világhíres Kelly Clarkson és Carrie Underwood is.

Most a 23 éves Kris Allen és a 27 éves Adam Lambert között dőlt el a verseny. Végül Kris győzött, de mindketten rengeteg élménnyel gazdagodtak, hiszen duettezhettek például Nicole Kidman férjével, Keith Urbannel is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.