Tom és Katie emlékezetessé tették lányuknak!

Képek! Hatalmas bulit szerveztek a három éves Suri Cruise-nak!

Suri Cruise betöltötte harmadik életévét, amit kellőképpen meg is ünnepelt a család. Híres szülei kis összejövetelt szerveztek, ahol a családtagokat és a közeli barátokat látták vendégül. A bulit otthonukban tartották, Los Angelesben.

Képekben Suri bulija! képgaléria

2009.04.17 16:15ma.hu

Tom Cruise és Katie Holmes nem akartak nagy felhajtást lányuk körül. 

- " Csak azt akarták, hogy Suri és a barátai jól szórakozzanak."- mondta el egyik ismerősük. 

A színészházaspár terve sikerült, biztosan emlékezetes napot szereztek gyermeküknek. Kérdés, hogy Suri vajon mire fog az egészből emlékezni.

Suri első születésnapja!

Tom és Katie három éve mondták ki a boldogító igent Olaszországban. Suri az egyetlen gyermekük, aki igazi sztárcsemetéhez méltóan viselkedik, imádja a méregdrága ruhákat. 

Szülei szerint szüksége lenne egy testvérre, aki akár már most is jöhetne.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.