Katie Holmesék kislánya mindent megkap, sőt!

Nézze meg mi történik, ha Suri Cruise elszabadul...

Beszabadulni egy játékboltba, és megvenni mindent, ami csak megtetszik - melyik gyerek ne álmodozna erről? Ám van egy kislány Hollywoodban, aki számára ez maga a valóság: Suri Cruise.

2008.12.09 19:00mellesleg
Boldogságtól sugárzó gyermekarc - Fotó: Splash

A kétéves lányka New York egyik legmenőbb játékáruházában, a FAO Schwarzban "garázdálkodhatott" szabadon, miután alaposan feltankolt édességgel. 

Apukája, Tom Cruise és anyukája, Katie Holmes csak nézők voltak. Társasjátékok, plüss állatok, babák, Teddy macik - Suri mindent megkapott, amire csak rámutatott. 

A csinos ruhácskába bújtatott kislány nagyon ki is fáradt a mega-vásárlásban, kimerülten hajtotta fejét anyukája vállára, mikor távoztak.
 
Az áruházban azonban csak ekkor kezdődött az igazi munka. Össze kellett csomagolni a kislány által összevásárolt holmikat - majdnem egy egész teherautónyit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.