Tom Cruise nem kap vérszemet, ha lányát fotózzák!

Képek- Suri Cruise szabad préda!

Míg a legtöbb híresség örökös harcban áll a paparazzokkal, addig Tom Cruise nem bánja a vakuk villanását maga körül. Sőt, attól se kap vérszemet, ha kislányát, Suri Cruise-t kapják lencsevégre.

Suri a legtöbbet fotózott sztárcsemeték egyike! képgaléria

2008.11.25 16:00mellesleg
A család, akiket folyton fotóznak!

Azt kell mondjam, hogy a lányomról készült paparazzo felvételek egynémelyike hihetetlenül jól sikerült.” – ismerte el a Mission Impossible sztárja az ausztrál Grazia magazinnak adott interjújában.
 
Szülőként természetesen védi az ember a gyerekét, de Suri egy nagyon nyitott, kedves kislány, aki mindenkinek integet az utcán.” – tette még hozzá. 

Túlzás nélkül állíthatjuk, Suri a legtöbbet fotózott sztárcsemeték egyike!

- „Mára sokat változott a média, de idáig nagyon rendesek voltak velünk, mindig megtartják a kellő távolságot, így én se pöccenek be.” – zárta le Tom Cruise a paparazzo témát, éreztetve, hogy azért nem kell túlfeszíteni a húrt.

Korábbi cikkünkben már írtuk, hogy Suri Cruise Hollywood legnépszerűbb porontya. A Forbes magazin idei listája szerint Tom Cruise lánya a legnépszerűbb apróság a játszótéren.
 
A Forbes.com másodszor állította össze a tízes sorrendet Hollywood legcukibb pöttömjeiről, szigorúan ügyelve rá, hogy csak öt éven aluliak kerüljenek a körbe. A mérlegelésnél a rájuk irányuló médiafigyelmet és szüleik népszerűségét vették figyelembe. 

Suri csinos megjelenésével, hajviseletével akkora népszerűséget vívott ki magának a neten és a nyomtatott sajtóban, mint egyetlen kortársa sem. Még a tavalyi első helyezettet, Angelina Jolie és Brad Pitt kislányát, Shiloh-t is lekörözte, aki ezúttal csak a második helyet tudta elcsípni. 

Igaz, hogy a Brangelina-klánból három csemete is bekerült a tízbe: Zahara a harmadik, Pax pedig a negyedik lett az üzleti magazin internetes listáján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.