Tom Cruise együtt rajzol kislányával!

Képek! Suri Cruise kreatív kisgyerek!

A kis Suri Cruise, Katie Holmes és Tom Cruise kislánya egy művészeti iskolába jár. Múlt héten sikerül a fotósoknak lefotózni a kislányt egyik "remekművével"!

Friss képek a kis művésznőről! képgaléria

2008.10.08 14:50ma.hu
Suri és az ő alkotása!

A színésznő anyuka és Suri épp indultak vissza az iskolából otthonukba New Yorkban, amikor meglátták őket és a kis rajzot. 

Később az apuka, Tom Cruise Manhattanben lévő házukban kitette a kislány saját kezüleg készített rajzait a falra és együtt rajzolgattak tovább! 

Vajon művészi pályára szánja a sztárházaspár a kislányukat?

Egy a párhoz közelálló személy szerint a kislány nagyon magányos. Noha szülei sokat vannak vele, ám korban hozzáillő barátai nincsenek, mivel az apuka nagyon megválogatja, hogy milyen gyerekek kerülhetnek a közelébe. Ennélfogva, ha alkalma adódik mással játszani, nem tud mit kezdeni a helyzettel, mivel nem tanulta meg, hogyan kell másokkal viselkedni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.