Tom Cruise egyértelmű célzással jelezte a babát!

Most már biztos! Katie terhes, úton van Suri kistestvére!

Ezúttal nem szimpla találgatáson alapul a hír, hogy Katie Holmes újra babát vár. A sztárpár a minap a Los Angeles-i Ivy étteremben vacsorázott, és dolguk végeztével a kijárat felé igyekeztek.

Katie Holmes és a kis Suri sokat vannak együtt! képgaléria

2009.01.30 17:00rtlbulvar.hu

Természetesen rögtön fotósok hada lepte el őket, de Tom ezúttal nem dühöngött, sőt, sugárzó mosollyal kiáltotta a tömegnek, hogy imádja a feleségét. 

– " Teljesen odavagyunk egymásért!" – mondta, majd végigsimított Katie hasán.
 
A mozdulat egyértelműen jelezte, hogy valaki növekszik a színésznő pocakjában.
 
-"  Alig várják az újabb bébit – mesélte korábban az egyik családtag. – Tom élete legnagyszerűbb szerepének az apaságot tartja ."

Újabb babával bővül a család!

Egy másik hozzátartozó azonban cáfolta a babahíreket. Ugyanakkor azt is elárulta, hogy nem kizárt, hogy a jövőben újabb taggal bővül TomKaték családja. 

Egyelőre nem tudni, kinek hihetünk, de néhány héten belül biztos okosabbak leszünk. Addig pedig rághatjuk a körmünket izgalmunkban…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.