Már három évesen divatdiktátor lett!

Döbbenet! Suri Cruise-nak saját divattervezője van!

Még nincs 3 éves, de Katie Holmes és Tom Cruise kislánya máris kész divatdiktátor, ugyanis Suri még csak áprilisban lesz három éves, de már elmondhatja magáról, hogy saját divattervezője van.

Íme Suri az apró divatdiktátor! képgaléria

2009.03.12 19:25mellesleg

A mini divatdiktátor anyukája, Katie Holmes ugyanis kislányruhákat szeretne piacra dobni, Jeanne Yang stylist segítségével.
 
- „Jeanne Yanggal dolgozom. Körülbelül egy évvel ezelőtt kezdtünk, különböző ötleteket gyűjtve, hogy kényelmes, mégis csinos, édi ruhákat készítsünk a lányainknak.” – mesélte a lelkes Katie a Glamour magazinnak.
 
A színésznő azonban nem akar leragadni a gyerekruházatnál, tervei közt nőiruha kollekció is szerepel.

17 ezer dollárba kerülnek ruhái havonta!

Tom és Katie csemetéje nem csak a ruhák terén él luxus módon, mint azt tudjuk szülei nagyon sok pénzt költenek el rá! 

Állítólag Suri bébiszittere havonta 14 ezer dollárba, egyedi tervezésű ruhái 17 ezerbe, otthoni tornatermének, illetve játszószobájának felszerelése pedig megközelítőleg hétezer dollárba kerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.