Megvan a színésznő legújabb pasija...

Meglepő! Vajon kit dugott ezúttal az ágyába Cameron Diaz?

Cameron Diaz nem sokáig bánkódott előző kapcsolata miatt, és szinte azonnal talált magának egy új pasit. Legújabb hódítása pedig nem más, mint a Maroon 5 zenekar szívtipró énekese, Adam Levine.

Sezxis képekben a dögös Cameron Diaz! képgaléria

2009.05.19 19:00ma.hu
Cameron legújabb hódítása: Adam!

A színésznő néhány napja szakított csupán előző szerelmével, Paul Sculfor modellel, ám máris megdobogtatta valaki a szívét.
 
A sztrápárt többen is látták Hollywood egyik legmenőbb szállodájában, a Chateau Marmont-ban együtt ebédelni…és azt nyilatkozták a szemtanuk, hogy igencsak vidáman flörtöltek egymással.

A páros állítólag az étel helyett szívesebben kóstolgatta egymást, mint a konyhafőnök ajánlatát. 

Miután végeztek, haza indultak, arról viszont nincs információ, hogy vajon közösen csapták-e el az éjszaka hátralévő részét is. 

A szexis színésznő eddig már több híres és jóképű pasit is behálózott, többek között Justin Timberlake-et és Edward Norton-t is. Most itt a zenészek ideje? 

Adam Levine pedig járt már Natalie Portmannel, Jessica Simpsonnal és Paris Hiltonnal is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.