A leukémia a témája legújabb filmjének!

Rémisztő! Ez Cameron Diaz? Fel sem lehet ismerni!

Egyszerűen sokkoló Cameron Diaz látványa...mint arról már korábban írtunk, A színésznő kopaszon lesz látható legújabb filmjében, és ennek kedvéért változott meg. Diaz abban egy édesanyát alakít, aki úgy próbál lelket önteni leukémiás lányába, hogy ő is leborotválja a haját.

Döbbenetes! Cameron legújabb filmjében: kopaszon! képgaléria

2009.04.23 16:20ma.hu

A My sister's keeper című filmet, ami nálunk Magyarországon előreláthatólag A nővérem húga címmel kerül majd a mozikba, idén nyáron, június végén mutatják be az USA-ban. 

A történet alapjául Jodi Piccoult azonos című regénye szolgál, ami két kislány, egy testvérpár sorsát mutatja be. Anna és Kate 3 év korkülönbséggel születtek, és a legnagyobb barátságban és szeretetben élnek egymás mellett.

A családnak azonban súlyos problémával kell megküzdenie, hiszen az idősebbik lány kicsi korától kezdődően leukémiában szenved, az életmentő donor pedig csakis húga lehet. 

Anna számára egy ideig természetes a segítség, azonban idővel kiderül, hogy a kislányt szülei mesterséges megtermékenyítéssel, kizárólag erre a célra hozták a világra, ez a felismerés pedig olyannyira felháborítja a gyereket, hogy pert indít szülei ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.