Cameron Diaz Jennifer Lopez Katie Holmes titka!

Kínos! Ugyanabban a ruhában jelentek meg a dívák!

Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Katie Holmes, Marcia Cross és Paris Hilton! Hogy mi a közös a fent említett sztárokban?

2008.09.30 19:00ma.hu
Cameron Diaz és Jennifer Lopez közös ruhája!

Kínos helyzet, de bennük a közös, hogy mindannyian belesetek abba a hibába, hogy hasonlóan híres kolléganőjük ugyanabban a ruhában jelent meg, mint ők! 

Sajnos Cameron Diaznak is épp azt a ruhát sikerült, kiválasztania, mint a nemrég ikreket szült Jennifer Lopeznek!

Paris Hilton is koppintott!

Paris Hiltonnak, a divatimádó trónöröksen is sikerült leégetnie magát azzal, hogy a vörös szőnyegen ugyanabban a ruhában jelent meg, mint egyik kolléganője! 

A divatra és ruháira érzékeny Parisnak ez a hír nem hiányzott amúgy sem, hisz mint tudjuk gyászol! Paris még sosem érezte magát ennyire lesújtva, mint most, kiskutyái halála megrázta őt!

A szállodalánc-örökösnő talán még a családtagjainál is jobban szerette két kiskutyáját. Mindenhová magával cipelte őket, és tőle szokatlanul nagy szeretettel vette körül az állatokat.

Katie Holmes és Marcia Cross maxiruhája!

Katie Holmes és Marcia Cross is ugyanazt a darabot választotta egymástól függetlenül! A fiatal sztár, és a nemrég ikerbabákat szült Született feleség egy hosszú, mintás nyári ruhát választott, mely valljuk be ez a ruha egyiküknek sem volt túl jó választás!
 
A mostanában csúnya ruháiról, és ízléstelen öltözékeiről elhíresült Katie-t kissé öregebben mutatja ez a konzervatív ruha!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.