Egyedül nyaralt és boldogtalan a sztár!

Képek- Cameron Diaz nyilvánosan nyúlkált a bugyiban!

Cameron Diaz egyedül nyaralt Hawaii-on, és az arcáról egyértelműen lejött, hogy nem túl boldog az adott helyzetben...A színésznő magányosan úszkált és pikáns mozdulatokat is elkövetett a fotósok legnagyobb örömére.

Cameron Diaz keze a bugyijában... képgaléria

2009.05.29 15:45ma.hu
Itt még együtt Paul Sculfort-tal!

A színésznő évek óta nem találja a boldogságot, és most is teljesen egyedül vakációzott a szigetet. Miután ejtette korábbi pasiját, Paul Sculfort-ot azóta látták már néhány pasival, de nyaralni egyedül ment...

A pár egyéves kapcsolata állítólag azon bukott meg, hogy sem az amerikai színésznő, sem az angol modell nem szeretett volna költözni, pedig a színésznő már majdnem be is vásárolt egy angliai házat. - írja a Dailymail.com.
 
- „Paul nem volt oda Los Angelesért, és ott akart élni, ahová a baráti köre is köti, Cameron meg úgy gondolta, meg tudná szokni Angliát, de aztán túlságosan hiányzott neki a régi élete. Úgyhogy végül eltűnt a romantika a kapcsolatukból, már nem maradt idejük egymásra”.

- „Tündérmesébe illően kezdődött a kapcsolatunk” – mondta el Cameron Diaz. 

Vőlegénye, Paul Sculfor olyan érzéseket keltett benne, amelyeket már régen érzett, s azt hitte, talán soha nem is fogja újra. Őket látván azt gondolhattuk, hogy a színésznő végre megtalálta a boldogságot, és esze ágában sincs megint elengedni. Ám ez mégsem így lett!

A két fél állítólag jól viseli egymás nélkül, a 36 éves Diazt a Los Angeles-i Chateau Marmontban látták különféle pasik társaságában, és „amikor egy barátja Paul után kérdezett, csak forgatta a szemét és legyintett, nyilvánvalóvá téve, hogy már nincsenek együtt”. 

Eközben Sculfor a nyugat-hollywoodi Swingers bárban lógott a haverokkal. 

- „Kiszúrt egy helyes kis barnát, meg is dumálta a haverjával, milyen jól néz ki a csaj, és aztán egész este mindketten őt bámulták. Nem úgy viselkedett, mint akinek barátnője van” – idézte egy beszámoló.

Az elmúlt hetekben arról is elterjedt a pletyka miszerint Cameron most Adam Levine-nel, a Maroon 5 énekesével kavar…a sztrápárt többen is látták Hollywood egyik legmenőbb szállodájában, a Chateau Marmont-ban együtt ebédelni…és azt nyilatkozták a szemtanuk, hogy igencsak vidáman flörtöltek egymással. 

Mi még szurkolunk Cameron!
 
Itt még boldogok voltak együtt....ez már a múlt:

Ijesztő! Tudja meg, miért borotválták kopaszra Cameron Diaz fejét...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.