A színésznő teljesen új arcát mutatta meg!

Vérforraló képek! Cameron Diaz tetkókkal, dominaként!

Így még sosem láthattuk Cameron Diaz-t! A V Magazine most egy olyan fotósorozatot készített a dögös színésznőről, melyen dögösebb és szexisebb, mint valaha!

Tetkó és szexi melltartó- Dominaként pózol Cameron Diaz legújabb képei! képgaléria

2009.07.06 06:55ma.hu
Fotó: Justjared

A 36 éves sztárt a híres fotós duó Mert Alas és Marcus Piggott fotózta le az extrém ruhákban, a képek pedig vérforralóan jól sikerültek.

Cameron Diaz, a dögös szőkeség egy pár Prada csizmában, rövidnadrágban és egy különös topban feszít. A csúcsos melltartót, amely ragasztószalagból készült, a színésznő stylistja tervezte.


A fekete-fehér sorozatot Madonna True Blue korszaka inspirálta. A színes tetoválásokat pedig egy művész festette fel a színésznőre. A magazin július 7-én kerül az újságárusokhoz.

Mint arról már korábban írtunk, Diaz is kiérdemelte, hogy megörökítsék a nevét a hollywoodi Hírességek sétányán.

Az filmsztár olyan celebek kíséretében jelent meg a hétfői ceremónián, mint Tom Cruise és felesége, Katie Holmes, valamint Lucy Liu, aki partnere volt a Charlie angyalai című filmben.

Diaz éppen mostanában fog új filmmel visszatérni a filmvászonra: pénteken lesz a premierje az Egyesült Államokban a My Sister's Keeper (A nővérem húga) című filmjének, amelyben egy kétgyermekes anyát alakít, akinek egyik gyermeke rákbeteg.

Tudja meg kivel kavar épp a szőke Cameron Diaz!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.