A színésznő csillagot kapott a Hírességek Sétányán

Képek- Hivatalosan is híres lett Cameron Diaz!

Cameron Diaz is csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán. Az amerikai színésznő a 2386. sztár, akit ez a kitüntetés ért. Diaz a hétfői ceremónián szüleinek mondott köszönetet eddig elért sikereiért, úgy fogalmazva: az ő szeretetük adott erőt és bátorságot, hogy ezt a különleges életet élhesse.

Íme Camron Diaz boldog pillanatai a csillaggal! képgaléria

2009.06.24 14:40rtlbulvar.hu

A 36 éves színésznő legújabb filmjét, a My Sister’s Keeper című drámát pénteken mutatják be az Egyesült Államokban.

A Nick Cassavetes rendezte moziban Diaz egy kétgyermekes családanyát alakít, akinek egyik lánya daganatos betegségben szenved.

A Charlie angyalai, a Vanília égbolt és a Maszk sztárja egyébként Hollywood legjobban fizetett színésznői közé tartozik, gázsija filmenként tízmillió dollár (kétmilliárd forint) körül mozog.

Diaz el van ragadtatva!

Az ünnepélyes avatási ceremónián Tom Cruise és Katie Holmes is megjelent.

A sétányon jelenleg több mint 2000 csillag virít, az elsőt 1960. február 9-én, Joanne Woodward kapta.

Cameron Diaz különben nemrég szakított brit modell barátjával, Paul Sculforral…

A sztár a napokban ehhez kötődően azt nyilatkozta, hogy szerinte a nők nagyon sokat szenvednek attól, hogy elvárják tőlük: legyenek anyák, és ezáltal értékes tagjai a társadalomnak.

Kijelentette: igenis hasznos, ha egyes nők nem akarnak gyermeket szülni, hiszen bolygónk – és az emberiség – egyik nagy problémája a túlnépesedés.

– „ A nők korábban féltek bevallani, hogy nem szeretnének gyermeket vállalni, mert nem akartak szembesülni a társadalom megvetésével. Ez a szemléletmód kezd megváltozni. Egyre több barátnőm van, aki nem szeretne gyermeket szülni” – mondta Diaz.

Cameron Diaz még a WC-ben is spórol? Tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.