Női fejjel jelent meg az énekes

Képek - Justin Timberlake puliszkaként hülyét csinált magából!

Az év emberének választották a Harvard Egyetemen és Puliszka-díjjal jutalmazták a népszerű énekest - Justin Timberlake adott is rendesen a hangulatnak.

Justin Timberlake bohócot csinált magából! képgaléria

2010.02.08 17:30ma.hu

Nagy elismerésnek számít a világhírű egyetem elismerése, mégis mindig mókás átadási ceremónia fűződik hozzá.

Korábban Steven Spielberg, Robert De Niro és Clint Eastwood is megkapta már a Harvard-on a Puliszka-díjat, és a rendezvénynek megfelelő öltözetben vették át azt.

Nem volt ezzel másképp Justin Timberlake sem.

A jóképű énekes, aki dalszövegíróként, producerként és színészként sem utolsó, loknis, göndör szőke parókában állított be a színpadra.

Szürke öltönyéhez pedig két, színes, masnis ajándékcsomagot viselt afféle melltartóként.

A röhejes szereléshez még csíkos zoknit és piros, magassarkú cipellőt is felvett.

A díjat egyébként azért kapta, mert őt találták "a popkultúra legbefolyásosabb szórakoztató személyiségének". Ugyanezzel a kitüntetéssel női kategóriában a szép Anne Hathaway-t illették.

Timberlake is segít Haitin!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.