Túl szexi lett a bikini...

Pikáns fotók: Ilyen se sok volt - Cameron Diaz mellbimbója kiesett!

A bájos szőke színésznő nem egyszer vállalt már pikáns fotósorozatot, ám kétségtelen, hogy Cameron Diaz egy-egy véletlen bimbóvillantása izgalmasabbnak bizonyult...

Cameron Diaz mellbimbója kiesett a bikiniből! képgaléria

2010.02.15 10:30ma.hu

A csinos színésznő, aki a közelmúltban Tom Cruise-zal forgatta a Wichita című produkciót, mostanság a hírek szerint egy másik hollywood-i nagyágyúval jött össze.

Cameron és Keanu egy pár?

Ő pedig nem más, mint Keanu Reeves - a The Sun brit lap nemrég arról számolt be, romantikus hangulatban látták őket vacsorázni a minap.

Cameron Diaz szépsége ma is elbűvöli a férfiakat, noha bőrhibái miatt a színésznő kapott már hideget-meleget...

Tény azonban, hogy az utóbbi időben - Justin Timberlake-kel való szakítása óta - hírbe hozták Leonardo DiCaprio-val, Jude Law-val és Jason Lewis-szal is.

Talán éppen egyik pasifogási technikája a véletlen kivillanó mellbimbó is? Cameron-t a minap egy lesifotónak sikerült pikáns helyzetben megörökítenie, amint a strandon készült hozzá a fürdőzéshez.

Miközben lehajolt, nem vette észre a bakit: fürdőruhájából kiesett a jobb melle...

Diaz majdnem meztelenül jógázott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.