Agyonvágta a piros ruhát a fekete alsónemű

Fotók: Durva baki! Átlátszott Jessica Biel fekete bundabugyija

Nos, a szép színésznőnek vagy nincs tükre, vagy túl sötét lehetett, amikor öltözködött - Jessica Biel hatalmasat égett filmje londoni premierjén.

Jessica Biel alaposan leégette magát! képgaléria

2010.07.29 10:30ma.hu

A csinos színésznő igazán pikáns, figyelemkeltő öltözékben akart sziporkázni a The A Team című új film bemutatóján a brit fővárosban.

Ez a ruha azért mindjárt más...

Mitagadás, az élénkpiros, szűkített fazonú, fekete övvel ellátott ruha valóban nem maradt észrevétlen, de sajnos nem azért, mert Jessica Biel annyira szívdöglesztő volt benne.

Justin Timberlake egykori kedvese ugyanis nem vette észre, hogy a ruha alsó, húzott részénél igencsak átlátszik az anyag, és kivillanó, hatalmas, fekete bugyija teljesen agyonvágta az összképet.

Nem tudni, vajon Jessica alaposan tükörbe nézett-e, mielőtt elindult a premierre.

Mentségére csupán az szolgálhatna, ha túl sötét volt a lakásban - ezért nem látszott a csúnya baki -, vagy a ruhát sietve kellett kölcsönkérnie. Utóbbi nem túl valószínű...

Nem szeret csókolózni Jessica Biel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.