Megcsalta menyasszonyát Timberlake?

Szexi fotók: Oliviára gerjed Justin Timberlake is!

Minden jel arra mutat, hogy hiába várta otthon hűséges menyasszonya, a tinik kedvence, Justin Timberlake mégsem tudott ellenállni Olivia Munn csábításának.

Olivia Munn: huncut csábító vagy egy becsapott áldozat? képgaléria

2010.11.03 19:29ma.hu

Justin Timberlake-et és Jessica Bielt lassan három hónapja nem tudta senki közösen lefényképezni, egészen azóta, hogy júliusban New Yorkban együtt bicikliztek. Két napja viszont az a hír jelent meg a US Weekly című amerikai bulvárlapban, hogy a tinik kedvence manapság inkább Olivia Munn modellel tölti az éjszakáit.

Olivia Munn

A pletyka már csak azért is meglepő, mert Justin egészen eddig egy szót sem szólt arról, hogy szakított volna jegyesével, ugyanakkor Olivia állítólag ezt szabta feltételként az ismerkedésre, hogy nem szeretne harmadik lenni egy kapcsolatban. Egy informátor szerint az énekes megesküdött, hogy már semmi nincs közte és Jessica közt, holott valójában még mindig együtt vannak és Oliviával csalja a menyasszonyát.

A sajtó most nem győz találgatni, vajon a történet melyik része igaz, ugyanis nem sokkal később Timberlake-et egymás után kétszer is Olivia szállodai szobájába látták beosonni. Vajon ha kapcsolata tényleg véget ért előző szerelmével, akkor miért kell titkolni az újat?

Justin korábban olyan hírességekkel járt, mint Cameron Diaz és Britney Spears, miközben Olivia feltűnt Chris Pine és Bryan Greenberg oldalán is.

Justin Timberlake elárulta, mikor jött elő belőle a fenevad

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.