Két év után ért véget az álomszerelem

Galéria: Renée Zellweger megint szingli

Két évnyi kapcsolat után most már biztos, hogy elválnak Renée Zellweger és Bradley Cooper útjai. A páron már februárban látszódtak az előjelek, de csak most vált véglegessé a szakítás.

Nézze meg Bridget Jones legjobb pillanatait! képgaléria

2011.03.19 15:29ma.hu
Fotó: bridgetjonesmovie.com (További emlékezetes jelenetek a képre kattintva!)

Hollywood egyik kedvenc párosának számított Renée Zellweger és Bradley Cooper, amióta 2009-ben összejöttek, ám úgy tűnik, az álomszerelem véget ért.

Érdekes, hogy hivatalosan sosem mondták ki, hogy együtt járnak, de egy idő után teljesen egyértelművé vált kapcsolatuk abból, hogy mindenhol együtt jelentek meg, és nagyon sokszor töltötték közösen az időt.

Még tavaly szeptemberben is csak annyit mondott a 41 éves színész, hogy egyszerűen csak szereti 39 éves kolléganőjét, szívesen dolgozik vele együtt, örül, ha vele töltheti szabadidejét, mert nagyon sokat tanul tőle.

Közelállók azonban már februárban gyanították, hogy valami nincs rendben köztük, amikor egy Oscar-előpartin vettek részt, ám az idő nagy részében láthatóan nem egymással voltak elfoglalva.

Úgy látszik, hogy miközben a színésznő végre rábólintott a Bridget Jones-sorozat 3. részének forgatására, amelyben boldog családanyaként tér vissza a vászonra, az élet egészen más forgatókönyvet tartogat számára.

A pár nem kommentálta a People magazin értesülését.

Olvasson ITT még több hírt Renée Zellwegerről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.