Nem kell meghíznia a színésznőnek

Emlékezetes képek! - Renée Zellweger: Jöhet a 3. Bridget Jones!

Rábólintott Renée Zellweger a népszerű naplósorozat harmadik részére, miután világossá vált, hogy ezúttal nem kell erőszakkal felpuffasztania karcsú vonalait.

Nézze meg Bridget Jones legjobb pillanatait! képgaléria

2011.03.02 09:35ma.hu

Elsöprő siker az első rész után, ráadás a másodikon, Renée Zellweger mégis azt mondta, nincs az a pénz, hogy ő harmadszor is fánkot zabálva szedjen magára 30 kilót. Nem is csoda: a szakemberek is óva intették őt a jojó-effektus káros hatásaitól, amit a hízékony nők különösen jól ismernek.

Máig nem tudni, miért a karcsú és amerikai színésznőt választották ki egy elhízott, ízig-vérig brit nő szerepére, de Renée annyira tökéletesen megoldotta mindkét problémát, hogy szerepéért Oscar-díjra jelölték. Ezt és a Golden Globe-díjat végül mégis egy másik filmjéért kapta meg, de vitathatatlan, hogy neve hallatán az első, ami beugrik, az Bridget Jones és az ő két naplója.

Csakhogy hiába az elsöprő siker, a sztár úgy döntött, elég volt a két hízásból és az azt követő küzdelemből a fogyásért, soha többé Bridgetet!

A gond csak az volt, hogy mind a rendező, mind pedig Renée két nem kevésbé híres színésztársa, a friss Oscar-díjas Colin Firth és a sármos Hugh Grant is a folytatást szorgalmazta.

Most végre megszületett a forgatókönyv, és miután Zellweger kisasszony ígéretet kapott rá, hogy szerepét ezúttal nem csúnya, kövér és frusztrált libaként kell eljátszania, hanem valódi szépségében tündökölhet, rábólintott a harmadik részre.

Fotó: bridgetjonesmovie.com (További emlékezetes jelenetek a képre kattintva!)


Colin Firth-t nagyon felvillanyozta Renée döntése, és már izgatottan várja, hogy újra Mark Darcy bőrébe bújjon. Azt sem bánta, hogy hiába kapott most Oscart A király beszéde című filmben nyújtott alakításáért, neve mindörökre egybeforrt Darcyval.

Még a díjátadó előtt is a Jones-napló további részéről beszélt, szórakoztatónak tartja, hogy eljátssza, mi történt velük a nagy eljegyzés óta, ha minden igaz, akkor már régi házasként és többgyermekes szülőként térnek vissza a vászonra.

Valószínűbbnek látszik azonban, hogy inkább egy extra felütést tesznek a sztoriba, amely szerint Bridget a film elején rájön, gyermeket vár, de fogalma sem lesz, hogy igazából ki is az apa.

Ehhez tényleg több csavart kell majd bevetni, mert már a második rész végén is hetek teltek el a Daniellel történt szakítása óta, és a színészek öregedése miatt egyértelmű, hogy nem lehet pontosan onnan folytatni, de bízunk az írók fantáziájában, és nincs kétségünk afelől, hogy ezúttal sem fogunk unatkozni Bridget kalandjai közben!

Olvasson még több érdekességet Renée Zellwegerről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.