A színész kipletykálja kolléganőit

Képek - Hugh Grant beszól: Renée jól csókol, Drew elszállt magától!

Hugh Grant a filmbéli partnernőiről tett nyilatkozatai alapján korántsem nevezhető úriembernek. Az angol Daily Express csokorba gyűjtötte a brit filmcsillag zavarba ejtő megállapításait.

Kínos - Sarah Jessica Parker magát, Hugh Grant őt tapizta képgaléria

2009.12.17 17:30mellesleg

„Jól tud csókolni, de őrült” – mondta Hugh Grant Renée Zellwegerről. A színész nem indokolta kijelentését, annyit tudunk csak, hogy a Bridget Jones filmekben játszottak együtt.

A szerep kedvéért Renée Zellweger kétszer is felszedett jó pár kilót, amit később kegyetlen diétával tűntetett el magáról.

Renée és Hugh a Bridget Jones naplójában

Ez önmagában, bár nem sokan lennének képesek erre, egy bravúros színésznőtől nem számít "őrültségnek". A szenvedés azonban megérte, hiszen mindkét film mozisiker lett.

2002-ben Rachel Weisz volt a partnere az Egy fiúról című moziban. Weiszről már sokkal egyértelműbben nyilatkozott a színész.

"Okos, és gyönyörű is. Lenyűgözött." Nagy valószínűséggel nem mindenki díjazza Hollywoodban Grant angol humorát.

Az Áldatlan állapotban című filmben Julianne Moore volt a partnere. Iróniával jegyzi meg a színésznőről: "Szégyenbe hozott hatalmas tehetségével."

Drew Barrymore-t egyenesen megríkatta a színész a Zene és szövegben.

"Drew kicsit sokat képzel magáról. Biztosan utál, hiszen a forgatáson el is sírta magát miattam."

Drew Barrymore és Grant a filmpremieren

Mielőtt azonban nőgyűlölő szörnyetegnek könyvelnénk el Grantet, hallgassuk meg mit mondott Andie McDowell-ről. "Andie egy igazi déli szépség. Vonzó, és magával ragadó."

A Négy esküvő és egy temetés igazi világsiker volt. De mi a helyzet a mostani partnernővel, Sarah Jessica Parkerrel? A Hová lettek Morganék? című film európai premierje januárra várható.

Legutoljára 1996-ban forgatták együtt a Halálos terápiát. Parkerről csak jót nyilatkozott: "Igazi élmény vele dolgozni, állandóan megnevettet."

Úgy tűnik, odavan Parkerért, és nem különben a színésznő: "Grant a legfigyelmesebb színész, akit ismerek. Képes volt a stáb összes tagjának nevét kívülről megtanulni."

A kérdés csak az, vajon akkor is ilyen szépeket mondanak-e egymásról, mikor már sikeresen eladták a filmet...

Rosszul van magától Hugh Grant?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.