Rosszul lesz a kamerák kereszttüzében!

Szorongás és pánikfélelem: Hugh Grantnek befellegzett?

Hugh Grant állítólag felhagy a színészettel, mert hirtelen lámpalázas lett. A Sztárom a párom főszereplője mostanában pánikrohamban tör ki, amikor kamera elé kell állnia, ezért azon gondolkozik, hogy szakmát vált.

Képek Hugh Grant és Sarah Jessica legújab filmjéből! képgaléria

2009.08.24 15:50rtlbulvar.hu
Parker és Grant legújabb közös filmjükben!

- " A filmkészítésen belül bármit szívesebben csinálnék, mint a színészkedést. Minden csodásan megy a próbákon, egészen addig, míg kigyúlnak a fények a forgatáson. Az utóbbi években tényleg komoly rohamok törtek rám ilyenkor. Ha valóban lámpalázas leszek, akkor számomra ennyi volt a filmes karrier." - mesélte a színész.

Hugh emellett elárulta, hogy dühíti, hogy csak vígjátékokban kap szerepet. A 48 éves színész nem először fenyegetőzik azzal, hogy hátat fordít Hollywoodnak.

A 2004-es Bridget Jones - Mindjárt megőrülök! című film után is ki akart szállni, majd mégis elvállalta az American Dreamz és a Zene és szöveg című filmeket, ezért az emberek szkeptikusak, ha a visszavonulásáról beszél.

Félelmei és rohamai ellenére következő filmjében Sarah Jessica Parker oldalán láthatjuk majd. A romantikus vígjátékot Új-Mexikóban forgatták és ekkor szeretett bele a country zenébe.

- " A londoni barátaimat már az őrületbe kergetem, mert nem vagyok hajlandó mást hallgatni, mint Johnny Cash-t." - mesélte Hugh.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.