Húsz évvel fiatalabb a sztár barátnője!

Képek - Hugh Grant megint szerelmes, de meddig?

Vajon a 47 éves Hugh Grant egy húsz évvel fiatalabb lány oldalán találja meg a boldogságot?

Hugh Grant és a nők képgaléria

2008.09.03 16:30rtlbulvar.hu

Több mint egy év telt el azóta, hogy a sármos angol színész szakított akkori barátnőjével, Jemima Khan-nal, akivel korábbi kapcsolataihoz képest rekord ideig, több mint három évig voltak együtt.

Azóta nem hallhattunk szaftos történeteket arról, hogy éppen kivel osztja meg a hálószobáját.

Grant új kedvese ismert modell - Fotó: catherinefulmer.com

Egykori barátnőjével, Liz Hurley-vel, valamint annak férjével és kisfiával töltötte a nyarakat, ezért a sajtó már szerelmi háromszöget sejtett az állandó együtt mutatkozás mögött.

Azt nem tudjuk, volt-e alapja a pletykáknak, annyi azonban biztos, hogy Hugh néhány hete új barátnővel mutatkozott az Evian partiján.

A huszonhét éves hölgyet Catherine Fulmer-nek hívják, és minden álma, hogy egyszer híres divattervező váljon belőle.

- Nagyon édesek voltak, egész este flörtöltek - osztotta meg a látottakat az egyik pincér. - Hugh gavallér volt: mindenkit meghívott egy tequilára, hogy együtt élvezzék ez estét.

A románc azonban nem csak egy éjszakán át tartott. Catherine egészen biztosan ott lesz szeptember 9-én a színész negyvennyolcadik születésnapi buliján, Hugh pedig állítólag New Yorkba utazik, hogy jelenlétével is támogassa a lányt a szeptember 11-ei divatshow-ján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.