A színésznő a sármőr új "áldozata"?

Hoppá - Hugh Grantet csókolta szenvedélyesen Drew Barrymore!

Meglepő! - Nem mást, mint Drew Barrymore-t látták a napokban a jóképű színész, Hugh Grant karjaiban New York-ban! Új románc van kibontakozóban?

2009.02.17 12:20ma.hu

Alaposan meghökkenhettek azok, akik szemtanúi voltak a nem mindennapi jelenetnek New York egyik neves éttermében!

Drew Barrymore hatalmas hévvel vetette magát Hugh Grant karjába, és a két sztár szenvedélyesen csókolózott!

A 33 éves színésznő és a negyvennyolc esztendős sármőr 2007-ben forgatott, Zene és szöveg című közös filmjük óta jó barátságban van, most azonban úgy tűnik, ennek kereteit kissé szétfeszítették...

Grant és Barrymore a Zene és szöveg-ben

Drew szemmel láthatóan nem tudott uralkodni az érzelmein, amikor megpillanotta Hugh-t a Waverly Inn étteremben.

A New York Post-nak nyilatkozó egyik szemtanú szerint a színésznő valósággal Grant nyakába ugrott, amikor a sztár belépett az ajtón.

A dolog már csak azért is meglepő, mert előtte még a szintén kolléga Clive Owen-nel látták bulizni Barrymore-t.

Hugh Grant-ről pedig épp nemrég terjedt el a hír, miszerint a békülés útjára lépett egykori kedvesével, Jemima Khan-nal.

De a napokban, nem sokkal a Drew-val történtek után ismét megrögzött agglegény módjára viselkedett, és két nővel mulatott egyszerre...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.