Régóta ismerik egymást, csak Barrymore köztük volt

Új pasi! Drew exével randizgat Kirsten Dunst

A sztár és Justin régóta ismerik egymást, de csak most lobbant lángra a szerelem.

Szexi képek a színésznőről! képgaléria

2008.08.27 10:50rtlbulvar.hu

Csak néhány hete szakított egymással Drew Barrymore és Justin Long, de a férfi máris újra csajozik. A kiszemeltje nem más, mint Kirsten Dunst, a Pókember sztárja, aki külsőleg kísértetiesen emlékeztet a volt barátnőre. 

Justint és a szőkeséget az elmúlt napokban többször látták romantikázni, legutóbb egy romantikus New York-i sétán sikerült lencsevégre kapni a szerelmeseket. A párocska kéz a kézben andalgott a városban, és néha egy-egy csók is elcsattant. Mindketten fekete napszemüveget viseltek, azonban így is jól felismerhető volt az arcuk. 

- Kirsten és Justin régóta ismerik egymást, de egészen mostanáig eszükbe sem jutott, hogy több lehetne köztük a barátságnál. Pedig Kirsten mindig is vonzódott a sráchoz - állítja a színésznő egyik barátnője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.