Újabb pletykák Kirstinről

Új pasi Kirsten Dunst oldalán? Képek a szexi színésznőről

Úgy tűnik Kirsten Dunst nem unatkozik mostanság. Hírek szerint a gyönyörű, fiatal színésznő sikeresen cirkál a partik világában és máris akadt valaki, aki hozzászegődött. Éspedig Josh Hartnett.

Kirsten Dunst, Pókember csábos szeretője képgaléria

2008.01.27 08:30ma.hu

Sokan együtt látták őket megjelenni a Sundance film fesztiválon és elmondások szerint forrt a levegő a két hollywoodi színész között. Kirst és Johs láthatólag nem csinált titkot abból, hogy vonzódnak egymáshoz - és önfeledten szórakoztak egy utahi együttes koncertjén. 

Egy, a pároshoz közelálló forrás azt mondta, hogy ők ketten úgy viselkedtek, mint két őrült. Az utóbbi időben egyikük szerelmi élete nem volt túlságosan unalmas. Kirsten tavaly egy rövidebb ideig Johnny Borell-el randizgatott, majd a szemfüles rajongók többször együtt látták "lógni" Kelly Slater szörfözővel. 

Mindeközben Josht, Hollywood legforróbb és legdögösebb lányaival boronálták össze, mint például Rihanna vagy Scarlett Johansson. Ám, ha hinni lehet a legutóbbi pletykáknak, akkor mindkét fiatal eme időszakát rég elvitte a víz és most egymás társaságát próbálják jól kiélvezni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.