Sarah Jessica Parker ruhája túl mini volt...

Kínos fotók - "Carrie" folyton magát, Hugh Grant meg őt taperolta!

Nem a legmegfelelőbb öltözéket sikerült kiválasztani a Szex és New York sztárjának új filmbemutatóján - Sarah Jessica Parker rózsaszín ruháját hol maga huzigálta, hol színész partnere tapizta.

Kínos - Sarah Jessica Parker magát, Hugh Grant őt tapizta képgaléria

2009.12.11 19:30ma.hu

Kényelmetlenül érezhette magát a csinos színésznő a nálunk várhatóan januárban mozikba kerülő, Did You Hear About the Morgans? című alkotás bemutatóján Londonban.

Sarah Jessica Parker filmbéli partnerével, Hugh Grant-tel együtt a tőle megszokott, ragyogó mosollyal pózolt a fotósoknak.

Ám közben nem egyszer félrevonult rózsaszín, mélyen dekoltált ruháját megigazítani, a mellei ugyanis kis híján kibuggyantak belőle.

A mutatványokról persze szintén született fénykép...

A miniruhát némileg rövidnek is érezhette, mert még olyan kép is készült, amelyen fenekét tapogatja - vajon minden jól áll-e!

Persze a nagy nőcsábász hírében álló Hugh Grant sem volt rest, olykor ő vette át ezt a szerepet - csak persze nem ugyanabból a célból...

Sarah Jessica mellesleg nagy egyetértésben nevetgélt a sármőrrel, akit egy nagy öleléssel üdvözölt a megérkezésekor.

Grant és Parker egyébként egy olyan házaspárt alakít a filmben, akik már ki nem állhatják egymást és válásukat is kimondták.

Csakhogy szemtanúi lesznek egy gyilkosságnak, és a tanúvédelmi program keretében jóformán a világ végére küldik őket - együtt. Ebből aztán jó kis kalamajka keveredik.

Szigorú anyuka Sarah Jessica Parker!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.