Göndör fürtök, és a kezdetek- vissza a múltba!

Sosem látott képek! Sarah Jessica Parker újra Carrie bőrében!

Carrie Bradshaw visszatér a vászonra és a nyolcvanas évekbe is! Izgalmas képek láttak napvilágot a Szex és New York film következő részének forgatásról, amiken Carrie fiatal korában látható...

A múlt és a jövő- Sarah Jessica Parker a Szex és New York 2-ben! képgaléria

2009.09.03 14:10ma.hu
Hamarosan folytatódik a történet!

Sarah Jessica Parker újra megeleveníti Carrie Bradshaw alakját, akit a filmben fiatal csajként is láthatunk, ahogy épp New York-ba érkezik…majd nyomon követhetjük a további fejleményeket…

Sarah Jessica tehát megkezdte a Szex és New York mozifilm második részének forgatását. A 44 éves színésznő remek formában van, erről a napfénynek köszönhetően mindenki meggyőződhetett.

Sarah Jessica tehát cipőcsodáiban visszatipeg az őt világhírűvé tevő karakterhez, és újra Carrie Bradshaw bőrébe bújik.

Ahogy a három másik színésznő, Cynthia Nixon (Miranda Hobbs), Kristin Davis (Charlotte York Goldenblatt) és Kim Cattrall (Samantha Jones) is vállalták a filmet, amelyet előreláthatólag 2010 májusában mutatnak be. Az első mozifilm – amelyben Carrie és Mr. Big végre kimondták a boldogító igent – hatalmas kasszasiker volt.

A sorozatot izgalmassá tévő „se veled, se nélküled” viszony nélkül viszont nem tudni, milyen drámát találtak ki a forgatókönyvírók.

Ahogy a Daily Mail is írja, az új részben a gazdasági világválság sajnos kikezdi Mr. Big pénztárcáját…majd meglátjuk!

Sarah Jessica elhagyta a férjét?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.