A pelenkát is szívesen szagolja a sztár

Képek - Sarah Jessica Parker: Nálam még a popsikrém is jöhet!

Nemrég ismét édesanya lett a Szex és New York csinos sztárja - Sarah Jessica Parker most őszintén vallott arról, miért nem ő hordta ki lányait és hogyan telnek a napjai azóta.

Első fotók! Sarah Jessica Parker megmutatta ikreit! képgaléria

2009.11.10 06:30ma.hu

Negyvennégy évesen újra pici babákat ringat Sarah Jessica Parker és férje, Matthew Broderick.

A színésznő és párja nemrég azzal keltett feltűnést, hogy kiderült, ikerlányaikat béranya hordja ki.

Sarah Jessica Parker és a fia, James

Sarah Jessica most az Elle magazinnak adott interjújában árulta el: tisztában volt azzal, hogy emiatt sokan fognak nekik kérdéseket feltenni vagy furcsán viszonyulnak majd a dologhoz.

Ám úgy véli, miután sokáig próbálkoztak újra szülők lenni a természetesen úton, de nem jártak sikerrel, ezt a megoldást választották, és egyáltalán nem bánták meg.

A sztármama, akinek már van egy hatéves fia, James Wilkie, földöntúli örömmel sürög-forog két kislánya körül.

Mit mondta, imádja, hogy újra etetheti, pelenkázhatja a piciket, számára még a pelenka illata sem zavaró. Akkor sem, ha meleg és nedves - Sarah Jessica hozzátette: ennél jobban csak a popsikrém illatát szereti!

A Szex és New York sztárja elárulta azt is, hogy sorozatbeli barátnőjét, Kim Cattrall-t nagyon szereti, és nélküle nehezen tudná elképzelni a következő film forgatását.

A színésznők tovább szexelnek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.