Egyszerűségre vágyik a színésznő

Képek: Jennifer Aniston meghirdette luxusvilláját

Nem jellemző, hogy Jennifer Aniston élete túlontúl bonyolult lenne, mégis most egyszerűsíteni szeretné, ezért megszabadulna luxusvillájától és valami kevésbé fényűzőre cserélné.

Jennifer Aniston szexi miniben parfümje bemutatóján! képgaléria

2011.02.21 16:29ma.hu

Készen áll a változásra, ezért nemcsak életét, de lakóhelyét is leegyszerűsítené Jennifer Aniston.

A 42 évesen is gyönyörű színésznő úgy döntött, megszabadul Beverly Hills-i luxuslakásától, persze nem adja olcsón: 42 millió dollárért szeretné eladni azt a házat, amelyet 2006-ban 13,5 millió dollárért vásárolt. Igaz, az eltelt 5 évből kettőt a felújítással töltött, és csak 2009-ben költözött be, de úgy érzi, most mégis inkább valami csöndesebb környezetre vágyik.

A Jóbarátokban világhírűvé vált színésznő a People magazinnak elmondta, hogy egy ideje lelkesen gyakorolja a Zen vallást, és ez a visszavonulásra készteti őt, mint fogalmazott: „El kell engednem a fényűzést.

Jennifer Aniston villája (Fotó: Splash) - Galéria Jennifer Anistonról a képre kattintva!


A rajongók azonban hiába is nézegetnék lelkesen az ingatlanügynökségek hirdetéseit, a villát csak egy szűk kör számára teszik elérhetővé.

A Los Angeles-re néző, hegyoldalba épült háznak már a bejárata is igen impozáns, belépve pedig csak fokozódik a fényűzés: a nappalit muranói csillár árasztja el fénnyel, de a kert is kifinomult ízlést tükröz, egy kis halastavat telepítettek, rajta egy csinos kis híddal.

Otthon érzem magam, mintha átölelne, és vibrál benne a szeretet, amely létrehozta” – nyilatkozta alig egy évvel ezelőtt Aniston a villáról, amely 1970-ben épült. Nehéz megérteni, hogy akkor miért is szeretne elkötözni, de most azzal indokolja különös döntését, hogy egyszercsak arra ébredt, hogy az élete túl zsúfolt, és ideje egyszerűsíteni.

Ezzel együtt jött a gondolat, hogy a házam el kell adni. Ez túl sok volt nekem, én nem ez vagyok!” – fogalmazott.

Ha sikerül megszabadulnia a csodás épülettől, talán New Yorkban keres valami egyszerűbb kis lakást, és bár nehéz összeegyeztetni az egyszerűbb, nyugodtabb életet a nyüzsgő metropolisszal, most mégis úgy érzi, izgalmas dolgok várnak rá a közeljövőben, amelyeket nagyon vár.

Még több friss hír Jennifer Anistonról itt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.