Féltékeny kolléganőjére Jen?

Képek - Aniston: Sandrát válása óta is szeretik, én meg küszködök...

Noha Sandra Bullock nem mindennapi magánéleti megpróbáltatáson ment keresztül Oscar-díjának átvételét követően, Jennifer Aniston még így is betegesen féltékeny rá!

Jennifer Aniston mostanában - Harry Mortonnal és egy forgatáson képgaléria

2010.09.22 11:29ma.hu

Bár mindketten igen sikeresek és népszerűek, Jennifer Aniston nagyon irigy Sandra Bullock-ra - állítja a színésznő egyik ismerőse a National Enquirer magazinban.

Az ellenszenv oka, hogy Sandra még úgy is példamutató módon talpon maradt, hogy nem sokkal Oscar-díjának elnyerése után hatalmas botrány kerekedett. Kiderült, hogy férje, Jesse James már hónapok óta csalta, ráadásul nem is egy nővel.

További képek Jenről! - Jennifer egyelőre csak barátait "babusgathatja" - Fotó: justjared

A párja által választott szeretők a tetejében olyan hölgyek voltak, akik Sandra Bullock lába nyomába sem érnek.

A megalázott színésznő egy időre eltűnt a nyilvánosság elől, de nem sokáig tartott a bujdokolás.

Hamarosan azzal szerepelt a címlapon, hogy végre nála van örökbefogadott kisfia, Louis, akinek adoptálását a színésznő már hónapokkal korábban kezdeményezte. Férjét nem fogadta vissza Sandra. Kiláballt a válságból.

Jennifer Aniston mindezekért úgy véli, míg Bullock-ot botrányos válása óta is szeretik, erősebb és népszerűbb lett, az ő karrierjét és életét teljesen beárnyékolta Brad Pitt-től való válása. Úgy érzi, ő öt évvel azután is emiatt küszködik.

Aniston állítólag szó szerint azt mondta egyik barátjának, hogy rosszul van Sandrától, akinek csodás filmes karrierje és gyönyörű kisgyermeke van. Mindene megvan, amit ő szeretne - utálja őt...

Jennifer egyre fiatalabb pasikkal bújik ágyba

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.