Aniston: Gyűlölöm Sandra Bullockot!

Képekkel: Jennifert "megbetegíti" Sandra!

Jennifer Anistont világszerte milliók csodálják és rajonganak érte, ő mégis kolléganője, Sandra Bullock karrierjére és magánéletére féltékeny. Ki érti ezt?!

Jennifer Aniston (majdnem) ezer arca képgaléria

2010.09.21 17:29ma.hu

Bár Jennifer Aniston neve évek óta rendre az élvonalbeli színésznők közt bukkan fel, amióta csak befutott a Jóbarátok című sorozattal, ő mégsem elégedett. A minap teljesen kikelt magából, és elárulta az egyik amerikai bulvárlapnak, hogy minden tekintetben féltékeny Sandra Bullockra, olyannyira, hogy az Oscar-díjas csillag valósággal beteggé teszi őt.

Sandra ugyanis nemcsak a filmvilág legnagyobb elismerésével büszkélkedhet, de karrierje egyszerűen nem akar lefelé ívelni, válása után népszerűbb, mint valaha, és anyaként is kiválóan helytáll, még akkor is, ha csak örökbefogadta fiát.

Jennifer Aniston

Ezzel szemben Jennifer „csak” a legdivatosabban öltözködő színésznő címet érdemelte ki, Brad Pittel történt válása után öt évvel még mindig romokban a magánélete, gyermekről pedig még csak nem is mer álmodni a 41 éves színésznő.

Remek karriert futott be filmszínésznőként, van egy gyönyörű kisbabája - mindent megkap, amit csak akar! Gyűlölöm őt!” - vallotta be véleményét Sandráról egy bizalmas jóbarátjának, aki azért túl bizalmas nem lehetett, mert a szavak kis idő múlva a legnagyobb amerikai bulvárlap hasábjain virítottak.

Jennifert állítólag a féltékenység mégsem töri le, sőt, mivel a magánéletéért túl sokat nem tehet, az energiáit inkább a filmezésbe öli, hogy még tökéletesebb legyen és elérje ugyanazokat a szakmai sikereket, mint riválisa. Az informátor szerint már szakértőket is felkért, hogy segítsenek neki visszaszerezni a közönség szimpátiáját, amiről úgy gondolja, elvesztette.

Jennifer Aniston spermadonort keres

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.