Bevállalós az ágyban Pitt volt neje!

Szexi képek - Jennifer Aniston vibrátora előnyeit részletezte...

Csupán egy elektromos eszköztől nem idegenkedik a szép színésznő, az pedig a vibrátor - Jennifer Aniston megdöbbentő őszinteséggel mesélt játékszeréről.

Jennifer Aniston szexi miniben parfümje bemutatóján! képgaléria

2010.10.01 09:29ma.hu

Technikai analfabétának tartja magát Jennifer Aniston, annyira azonban mégsem, hogy ne szerezzen be magának időről-időre új szexuális játékszereket!

A csinos, negyvenéves színésznő az OK! magazinban vallott arról egy interjúban, hogy bizony nem veti meg a pikáns dolgokat az ágyban, és igen bevállalós a szex terén.

Még több szexi kép a sztárról! - Jennifer a parfümreklámjában

Jennifer még azt sem titkolta, milyen új luxus vibrátort szerzett be nemrég. Közölte, korábban ugyan idegenkedett az ilyesmitől, de egyik barátnőjének lelkes beszámolója meggyőzte arról, hogy neki is ki kéne próbálnia.

Aniston nevetve mesélte a történetet, és amikor arról kérdezték, mire használja, azt mondta, nagyon jó masszázst ad, de persze másra is jó...

Természetesen sokunk fejében megfordulhat a gondolat, miért nem inkább egy szeretetreméltó férfiember boldogítja a szép színésznőt.

A jelek szerint azonban Jennifer ma sem tette túl magát igazán öt évvel ezelőtti válásán Brad Pitt-től. Azóta több kapcsolatba is belement, nagyon ígéretesnek azonban egyik sem volt igazán nevezhető.

Jen-ért ugyanakkor már barátai is aggódnak, a sztár ugyanis - noha maga is sikeres - nemrég kifejtette, mennyire utálja Sandra Bullock-ot, akinek bár a házassága szintén tönkrement, legalább van egy tündéri kisfia és karrierje is szépen ível felfelé...

Egyre fiatalabb pasikkal fekszik le Jennifer!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.