Sokat segít a babák körül a szingli színésznő

Képek - Mexikóba jár gyerekért Jennifer Aniston

A szépséges színésznőnek nagy bánata, hogy máig nem született gyermeke - Jennifer Aniston szóvivője tagadja, hogy adoptálna a sztár, mindenesetre igen gyakori vendég egy mexikói árvaházban.

Képek: Jennifer Aniston egy New York-i forgatáson képgaléria

2011.01.28 10:29ma.hu - Fotó: Fame

Jennifer Aniston gyönyörű és sikeres, ám a családi boldogság sehogy sem akar neki összejönni.

A 41 esztendős színésznő, aki korából is bátran letagadhatna, Brad Pitt-től való válása óta nemigen élt hosszú és tartós kapcsolatban, pedig már nagyon szeretne megállapodni és babázni.

Még több kép itt! - Jen, itt még nem saját lányával...- Fotó: Bauer Griffin

Olykor ki is fakad - a közelmúltban tett például olyan kijelentést, hogy ki nem állhatja Sandra Bullock-ot, mivel nemcsak Oscar-díjas, de egy tündéri, adoptált kisfiú édesanyja, és most tervezi a második baba örökbefogadását.

Jennifer is gyakori vendég azonban egy mexikói nevelőintézetben.

A Jóbarátok sztárja évek óta jár vissza a Casa Hogar Sion nevű árvaházba, Tijuana-ba, ahol nemcsak a gondozókkal alakított ki barátságot az évek során, de a gyerekek nevelésébe is szorgosan besegít.

Sokat foglalkozik a kicsikkel, ha kell, eteti őket, mesél nekik, játszik velük - tudta meg a Star magazine. A lap szerint a színésznő már egy évvel ezelőtt elindította az örökbefogadási eljárást, mivel a nevelőintézet egyik lakóját szeretné magához venni.

Ezt a színésznő szóvivője cáfolja, és a People-nek maga Aniston is azt mondta, hogy nincs ilyesmiről szó. Dehát értek már minket meglepetések...

Utálta Rachel haját Jennifer Aniston!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.