Íme a koronázatlan dekoltázs-királynő

Képek: Súlyos! Liz Hurley megint a képünkbe tolta melleit

Hát itt van megint. Liz Hurley dekoltázsának csodájára járnak a férfiak, nem véletlenül - a tagadhatatlanul csinos színésznő azonban kissé már túlzásba viszi keblei mutogatását, főleg így "passzírozva".

Liz Hurley megint alaposan képünkbe tolta a melleit! képgaléria

2010.12.09 06:29ma.hu

Szó se róla, Elizabeth Hurley ingerlő idomokkal van megáldva - a színésznő ráadásul túl a negyvenen is bomba formában van, melyet tavaly egy merész fürdőruhás fotósorozattal is bizonyított.

Izgató képek a fotóra kattintva!

Legyen az bármilyen elegáns társasági rendezvény, Liz Hurley nagyon csinos ruhával készül - szinte mindig pánt nélkülivel -, amelyből mindig félig kikandikálnak méretes keblei.

Elképesztő dekoltázsával minden alkalommal fenntartja a figyelmet, hiszen lehetetlen nem ránézni a szép színésznőre.

A Love Ball nevű rendezvényen még ennél is tovább ment Liz, akkor ugyanis egy gyönyörű, földig érő, de áttetsző ruhát választott, mely alatt teljesen ki lehetett venni a melleit. Nem viselt melltartót...

El lehet képzelni, milyen jó lehet a férjének, Arun Nayar-nak, viszont milyen nehéz lehet elviselnie a nejét vizslató férfitekinteteket...

Hoppá: Ruha nélkül maradt a szexis színésznő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.