Alaposan kipakolta a színésznő

Szexi fotók: Liz Hurley dekoltázsa még mindig mindent visz...

Nem lehet azon csodálkozni, hogy a negyvenen felül is csinos színésznő indiai párjának folyton fülig ér a szája a vörös szőnyegen - Elég Liz Hurley dekoltázsára pillantani.

Liz Hurley dekoltázsa mindent visz! képgaléria

2010.07.09 19:30ma.hu

Annak idején sokan kételkedtek az indiai származású üzletember, Arun Nayar és az amerikai sztár, Liz Hurley kapcsolatának tartósságában. A szerelemből azonban házasság lett, amely lassan négy éve tart.

Liz ruhája teljesen átlátszott a Love Ball-on

A csinos színésznő gyakori vendég a vörös szőnyegen, ahová rendszerint a kedvese is elkíséri.

Ha a társasági eseményeket unná is, Liz túlfűtött megjelenése mindenképpen motiváló lehet!

Hurley ugyanis a legszexisebb ruhákban tűnik fel a rendezvényeken - dekoltázsának csodájára járnak, így nem is mulasztja el megmutatni azt.

A minap egy lila, fodros, laza nyári ruhában tette meg - igaz, ezúttal nem polcolta fel amúgy is méretes kebleit, de a látvány önmagáért beszél.

Ennél nagyobb feltűnést csak akkor kelt a színésznő, amikor még áttetsző is a ruha anyaga. Erre is volt példa, a februárban Londonban megrendezett Love Ball-on...

Őszül a szexbomba, és nem is leplezi

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.