A Vögele divatcégnek alkot a világsztár és húga

Sztárdivat: Monica és Penelope Cruz bemutatta első ruhakollekcióját!

Tegnap este a Charles Vögele Fashion Days alkalmából a világhírű színész és divattervező Mónica Cruz mutatta be a svájci Christian Vögele divatcég számára készített ruhakollekcióját, amit testvérével, Penélopéval együtt alkotott.

2010.11.05 13:29OTS - Fotó: MTI

Világpremiert tartottak Zürichben - tegnap este a Charles Vögele Fashion Days alkalmából Monica Cruz világhírű színész és divattervező mutatta be bemutatja a svájci Christian Vögele divatcég számára készített ruhakollekcióját. Testvérével, a jelenleg éppen várandós Penelope Cruz-zal együtt alkotották a kreációkat.

A Cruz-ruhák már november 4-étől kaphatók lesznek száz kiválaszott Charles Vögele üzletben. 2011 tavaszától a két színésznő tavaszi-nyári kollekcióját fogják árulni a Charles Vögele boltok.

További fotók: Monica-nak és Penelopénak korábban is köze volt a divathoz

Az első Charles Vögele Fashion Days Svájcban tökéletes alkalom a Biaggini Violet kollekció világpremierjére. A ruhákat Penélope és Mónica Cruz tervezte kizárólag a Charles Vögelének.

A színésznők már 2010 tavasza óta a svájci cég reklámarcai. Mónicával és Penélopéval a közönség már találkozhatott az őszi-téli reklámkampányban.

"Az együttműködés kezdete óta az volt a vágyunk, hogy megtervezzük saját kollekciónkat" - mondta Mónia Cruz.

"Penélopénak és nekem van egy egyéni stílusunk, ami megfelel a személyiségünknek és a karakterünknek. A ruha sokat elmond az ember saját személyiségéről. Imádjuk a divatot. Az, hogy megtervezhettük ezeket a ruhákat, nekünk ajándék."

Divat - állati jó a szőrme?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.