Már nem rejtegeti terhességét a színésznő

Aranyos képek - Hatalmas pocakkal kapták le Penelopé Cruz-t!

Korábban csak messziről készült lesifotókat láthattunk Penelope Cruz pocakjáról, most azonban "testközelből" megszemlélhetjük a várandós színésznőt!

Már nem rejtegeti Penelope Cruz a pocakját! képgaléria

2010.10.06 12:29ma.hu

Nem bújkál már Penelope Cruz és szemmel láthatóan egyre gömbölyödik - a színész házaspár múlt hónapban hivatalosan is megerősítette, hogy a csinos spanyol sztár babát vár.

További képek a terhes sztárról - Penelope pocakkal

A 36 éves Penelope Cruz a szintén spanyol származású, és ugyancsak Oscar-díjjal jutalmazott Javier Bardem-mel kötötte össze júliusban az életét, három év együttjárás után. Most első gyermeküket várják.

Penelopét a minap a londoni Heathrow reptéren kapták lencsevégre, szexis fekete felsőben, mely azonban látványossá tette domborodó pocakját.

A US magazine értesülései szerint Cruz már négy és fél hónapos terhes.

A baba apukája, a 41 éves Bardem nemrég, Ízek Imák,Szeremek című filmjének népszerűsítése közben végre megszólalt az édes titokról, és elmondta, nagyon boldog, hogy apa lesz.

Penelope terhességéről már a sztárpár esküvője idején felröppentek a pletykák, de ekkor még tagadták, hogy áldott állapotban lenne a színésznő.

Titokban esküdött Penelope

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.