Pattinsonék vuduesküvőt terveznek

Képek: Vámpírosan nősül az Alkonyat sztárja

Meglehetősen rendhagyó esküvő készülődik az álomgyárban, az Alkonyat két híressége vudu-szertartással és vámpírokkal is készülnek a nagy napra, de gyűrű nem lesz.

Bájos fotók: Robert Pattinson és Kristen Stewart szép pár! képgaléria

2010.10.13 16:29ma.hu

Talán erre szokták a diplomatikusabb rokonok azt mondani: „különleges”. Robert Pattinson és Kristen Stewart, akiket egyaránt az Alkonyat (Twilight) című sorozatból ismerhetnek a magyar nézők, hamarosan kimondják a boldogító igent, ám a hagyományostól igencsak eltérő körülmények között.

Hogy az ötletnek szülőanyja vagy inkább szülőatyja volt-e, legfeljebb találgatni lehetne, mindenesetre a decemberre tervezett eseményen számos olyan elem lesz, ami a klasszikus esküvőkön a legritkább esetben fordul elő, ellenben kimaradnak az ismert részletek és kellékek.

Az ifjú pár - talán ilyen lesz az esküvői fotó is?

Egy ismeretlen forrás szerint Kristen maga is meglehetősen „sötét”, ezért egy New Orleans-i vudu papnő fogja az esketési ceremóniát levezényelni, ami persze Robertnek sincs ellenére.

Ők ketten képesek voltak a legszédítőbb magasságokba és a legrémisztőbb mélységbe is kerülni, amikor intenzíven szerelmesek voltak és amikor átvészelték a több ezer mérföldnyi távolságot. Emellett megbirkóztak a nyilvánosság kíváncsi figyelmével is.” - mondja a forrás.

A 21 éves Kristen és 24 éves párja úgy döntöttek, összetartozásukat nem gyűrűvel, hanem egy sokkal kifejezőbb tetoválással pecsételik meg, figyelemfelkeltő céllal.

Csípőjükre mindketten egy-egy horgonyt csináltatnak, ami nemcsak azt jelképezi, hogy kikötöttek egymás mellett, hanem arra is szolgál, hogy ha a dolgok „viharosra” fordulnának, egymásnak a nyugalmat és biztonságot sugallják.

Egyedül élvez Robert Pattinson

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.