Robbienak fontosabbak a night clubok

Pattinson kimaradt, Kirsten tajtékzik

Az Alkonyat szívtiprója, Robert Pattinson és barátnője, Kirsten Stewart csúnyán összevesztek, miután Kirsten megvádolta barátját, hogy túl sokáig maradt el egy londoni nightclubba tett látogatásakor.

2010.05.16 09:47Napi Ász Online

A csetepaté az „Eclipse” forgatásán történt, egy indián rezervátumban; jelen volt a stáb majd minden tagja és kollégájuk, Taylor Lautner is. Egy szemtanú szerint Kirsten kérte, hogy forgassák újra a jelenetet, mert úgy érezte, nem teljesített elég jól.

Robert késve érkezett, ekkor Kirsten azonnal nekiesett, azzal vádolva Robertet, hogy szándékosan későbbi repülőjárattal jött, mert túl jól érezte magát egy londoni bárban. Robert nem nagyon vette jó néven, hogy nyilvánosan vonják felelősségre, végül mindketten annyira bedühödtek, hogy a rendező kénytelen volt egy órányi szünetet elrendelni, hogy lenyugodjanak a kedélyek.

A párocska egyébként épp a hét elején vallotta be Oprah Winfrey talkshow-jában, hogy tényleg együtt vannak, akkor még csupa mosoly és vidámság voltak mindketten.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.