Robert Pattinson mindenkit elcsábít...

Nem szívja, de csókolja Uma Thurman nyakát a vámpírsrác

Sok tinilány lenne szívesen a gyönyörű színésznő helyében, aki legújabb filmjében Robert Pattinsonnal bonyolódik szerelembe - Uma Thurman egyike azoknak, akiken keresztül fel próbál kapaszkodni a szegény újságírót alakító sztár.

2010.05.06 13:30ma.hu

A részben a magyar fővárosban forgatott Bel Ami című alkotás szereplője Uma Thurman és Robert Pattinson - Az Alkonyat-filmmel hatalmas népszerűséget szerzett színész elcsábítja a gazdag hölgyet alakító Umát.

Karaktere szerint újságíró, akit nem vet fel a pénz, de megtalálja a módját, hogy felkapaszkodhasson a társadalmi ranglétrán.

Uma Thurman Párizs legbefolyásosabb hölgyeinek egyikét személyesíti meg: vele is románcba bonyolódik a fiatalember.

Robert Pattinson egyébként nemcsak a vámpír-film legújabb epizódjának forgatására készül, de nemrég mutatták be Remember me (Emlékezz rám) című alkotást is a főszereplésével.

A romantikus drámák nem állnak messze Roberttől, hiszen eddig többnyire ilyen filmekben láthattuk.

De az sem állította nagy kihívás elé, hogy a Salvador Dalí-ról készült produkcióban - melyben ő alakította a spanyol festőművészt -, annak Federico Garcia Lorca-val folytatott szexuális kalandjait is el kellett játszania...

Robert Pattinson tojik a családjára?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.