Új nő töri meg Kristen-nel való boldogságát?

Képek - Robert Pattinsonnak szerelmi bánatot ígértek!

Bár az Alkonyat sztárja nemrég eljegyezte kedvesét, kapcsolatuk mégsem lesz sírig tartó. Egy új nő töri meg szerelmük varázsát a jövendölés szerint.

Bájos fotók: Robert Pattinson és Kristen Stewart szép pár! képgaléria

2010.04.22 17:30estihirlap.hu

Robert Pattinson és Kristen Stewart érzelmei legfeljebb még három évig lángolhatnak egymás iránt - állítja az Esti Hírlap jósnője.

Gazsi Gizella
a tinilányok bálványának arcvonásait és tenyérvonalait vizsgálta meg fényképek alapján, és biztosra veszi: szívfájdalom vár a most még milliók által irigyelt sztárpár mindkét tagjára.

- Robert lesz az, aki egy újabb fellángolás miatt megtöri a kapcsolatukat. Ezt azonban később szívből megbánhatja, mert amikor idővel mégis szeretne visszatérni Kristenhez, akkor lány már nem biztos, hogy igent mond a folytatásra. Végül tehát a fiú fog jobban szenvedni -
vélekedik a jósnő, hozzátéve: a legsármosabb vámpírként emlegetett híresség tenyerének szívvonala feltűnően hosszú. Ez olyan emberek tenyerében látható, akiknél az érzelmek rendkívül meghatározóak.

- Ez a fiatalember a szexuális életét is érzelmi alapokra helyezi, ami férfiak esetében nem túl gyakori. Lelkizős alkata miatt azonban csalódások is várnak rá. Nemcsak másokban, de saját magában is csalódni fog, mert bizony nem mindig tudja teljesíteni az önmagától elvártakat. Sok férfihez hasonlóan ugyanis rá is jellemző a teljesítménykényszer - tárja fel az estihirlap.hu olvasói számára Gazsi Gizella a Twilight sztárjának titkait.

Robert Pattinson egészségét illetően jelenleg mindent rendben talál az ezoterikus vizsgálat, de bizonyos arcvonásai azt mutatják, hogy később gyomorfekély fenyegetheti a színészt a feldolgozatlan stressz miatt.

Veséjét több folyadék fogyasztásával kellene óvnia, de az alkohol természetesen nem tartozik a jótékony italok közé - figyelmeztet az életmód tanácsadással is foglalkozó jósnő.

Karrierjében néhány szűkösebb esztendőt is ígér a jövendölés, mivel ekkortájt nem olyan szerepeket kap majd, amire ő vágyik. De ez majd a távolabbi jövőben esedékes. Addig pedig sok örömteli esemény vár még rá, köztük a gyermekáldás, amelyből legalább kettőre számíthat - állítja az Esti Hírlap jósnője.

Ripityára tört Robert Pattinson hintója!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.