Megközelíthetetlen volt a "vámpír" Pesten

Nagyon féltékeny! Pattinsonra titokban csap le Kristen

Titokban lepte meg a magyar fővárosban forgató párját az Alkonyat Bellája - Robert Pattinson immár felvállalt kedvese a hírek szerint igen féltékeny, még a sztárral dolgozó Uma Thurmanre is.

Bájos fotók: Robert Pattinson és Kristen Stewart szép pár! képgaléria

2010.04.16 11:30ma.hu

Nem örülhettek felhőtlenül a "vámpírfiú" hölgyrajongói, hogy Budapesten töltött két hetet Robert Pattinson.

A sármos sztár közelébe ugyanis szinte lehetetlen volt férkőzni, és ő maga sem igazán próbálkozott közeli kapcsolatba kerülni a lányokkal.

Robert és Kristen elhagyja Budapestet - Fotó: HollywoodLife.com

Ha megteszi, valószínűleg rosszul járt volna: filmbéli párja, akiről kiderült, hogy a valóságban is a kedvese, Kristen Stewart ugyanis a hírek szerint lesben áll, ha Rob távol van tőle.

Hétvégén meglepte a magyar fővárosban Pattinson-t. A színész jelenleg a Bel Ami című filmet forgatja Budapesten, Uma Thurman-nel.

A pletykák szerint Kristen még rá is féltékeny, ezért időnként titokban jelenik meg a forgatáson. Nem csoda, ha Robert még csak ismerkedni sem próbált senkivel...

Pattinson és Stewart az Alkonyat-filmek forgatása idején jött össze - hosszú ideig tagadták kapcsolatukat és bújkáltak, de nemrég kiderült: valóban egy párt alkotnak, sőt, állítólag a sármőr már el is jegyezte a színésznőt.

Ripityára tört Robert Pattinson hintója!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.